av Chris Adede . Nov 08, 2022

Et nytt utstilling viser Teslas mest eksklusive

Kilde: Peterson Automotive Museum

Petersens Bilmuseum , kendt for at huse verdens største samling af klassiske biler, er indstillet til at være vært for en eksklusiv udstilling dedikeret til Tesla-biler.

Udstillingen vil fremvise nogle af Teslas mest betydningsfulde køretøjer, herunder Roadster, Model S og X, Model 3 og en ny prototypebil.

Udstillingen vil give besøgende et dybtgående kig på, hvordan Tesla har revolutioneret bilindustrien i løbet af de sidste to årtier.

Det vil også undersøge, hvordan elektriske køretøjer har bidraget til at forbedre luftkvaliteten og reducere drivhusgasemissionerne over hele kloden.

Museet har været hjemsted for mange biludstillinger i fortiden, men denne er speciel, fordi det er første gang, de har vist En komplet samling af Teslas.

Det er heller ikke kun et showroom for disse fire biler; det er en interaktiv oplevelse, der giver besøgende mulighed for at komme tæt på og personlig med nogle af Teslas mest ikoniske køretøjer.

Nu kan du se, hvordan det er at sidde i en Model X eller Model S-førersædet, og se, hvordan de automatisk åbner dørene eller kører en tur i en Roadster – og alt sammen uden at skulle bekymre dig om at få beskidte hænder med olie.

Tesla-modeller kan udstilles

Vi dykker dybt ned i nogle af de eksklusive modeller, der er udstillet på Peterson Automotive Museum:

Tesla Original Roadster

Tesla Original Roadster

Foto: Peterson Automotive Museum

Den originale Tesla Roadster var et af de første køretøjer, der blev produceret af Tesla. Det var en to-dørs cabriolet med en bagmonteret motor og batteripakke.

Den første Tesla Roadster blev udgivet i 2008 og blev hurtigt en af de mest efterspurgte biler på markedet.

Teslas bil nr. 1.000.000

Tesla Model Y

Elbilproducenten har været i gang på det seneste med salgs- og produktionstal, der har slået rekorder for elbiler.

For at fejre denne milepæl i sin historie afslørede Tesla multi-coat rød Model Y for at markere begivenheden.

Model S Plaid Nürburgring

Model S Plaid Nurburgring

Foto: Peterson Automotive Museum

Denne eksklusive Tesla Model S P100DL Plaid Edition og Nürburgring-banen vil blive vist på den kommende biludstilling.

Den nye Nürburgring Edition Tesla Model S Plaid er en limited edition-bil, der understreger mærkets engagement i Innovation og ekspertise.

Denne specialudgave af Model S er produceret i et lille parti og har et eksklusivt plaiddesign inspireret af bilens navnebane.

Tesla Cyber Truck Prototype

Tesla Cyber Truck Prototype

Foto: Peterson Automotive Museum

Tesla CyberTruck prototype er et køretøj, der bruger kunstig intelligens til at køre selv. Virksomheden har arbejdet på denne teknologi i mere end fem år, og den blev for nylig frigivet til offentlig visning i Hawthorne, Californien, i 2019.

MODEL 3 OG MODEL X OG PROTOTYPER

MODEL 3 AND MODEL X OG PROTOTYPES

Kredit: Peterson Automotive Museum

Teslas Model 3 og Model X var to af de mest ventede køretøjer i historien. De var de første modeller, som Tesla gjorde tilgængelige for offentligheden og var også de første køretøjer produceret af Tesla motorer.

Den nye udstilling på Tesla Museum viser begge disse prototyper og nogle andre tidlige versioner af Teslas biler.

Det udstillingen åbner den 20. november 2022 , og vil få til huse på første sal i Petersen Automotive Museum i Los Angeles, Californien.

Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil også meget gerne høre fra dig i vores nyhedsbrev, som inkluderer eksklusiv adgang til Elon Musk og Tesla nyheder, opdateringer og produktinformation!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts