av Chris Adede . Dec 01, 2022

Elon Musk præciserer sin rolle i produktionen af den originale Tesla Roadster

Som grundlægger af Tesla , er det ingen hemmelighed, at Elon Musk har arbejdet hårdt for at gøre elektriske køretøjer mere tilgængelige for masserne. Nogle hævder dog, at Musks rolle i designet af Tesla Roadster var meget mindre, end han ville have dig til at tro.

I en nylig Twitter-udveksling , Jake Broe hævdede, at den originale Tesla Roadster blev designet af Tesla medstiftere Martin Eberhard og Mark Tarpenning, der startede deres firma i 2004. Broe afslørede navnene på disse to personer som bevis på, at de var ansvarlige for at komme med designet.

Twitter-bruger @SamTwits svarede, at disse oplysninger var vildledende, fordi Musk investerede tidligt i serie A-runder tilbage, da Tesla stadig var i sin barndomsfase. Han påpegede også, at Elon Musk havde ledet originalt Roadsters design.

Elon Musk svarede ved at sige, at han var produktchef og ledede designet af den originale Roadster.

Teslas administrerende direktør har reageret på påstande om, at han ikke ledede designet af original Tesla Roadster.

I en række tweets udtalte Musk, at han var produktchef hos Tesla og ledede designet af den originale Roadster. Han sagde, at han var velhavende, men frygtede at risikere sine penge på det, der senere ville blive en af de mest populære elbiler i historien.

Musk nævnte også, at ArtCenter Designhøjskole tildelte ham en grad for hans design på den originale Tesla roadster.

Elon Musk, en medstifter af Tesla Motors , har været virksomhedens ansigt siden starten. Han er kendt som en visionær og en leder, der har skubbet grænserne for innovation i bilindustrien.

I 2003 blev Tesla Motors stiftet af Eberhard og Tarpenning. Elon Musk sluttede sig til virksomheden i 2004 som en af sine første investorer sammen med Ian Wright og J.B. Strauble.

I 2009 sagsøgte Eberhard Tesla for aktieoptioner, som han mente, han fortjente, men som han ikke fik tildelt af Musk eller andre parter i virksomheden.

Der blev indgået et forlig mellem Eberhard og Tesla, hvor alle fem medstiftere - inklusive Elon Musk - kan kalde sig medstiftere af Tesla Motors.

Det er svært at gå glip af Tesla Roadster i din Bakspejl – Dens slanke design og lyse røde finish er ikke til at tage fejl af. Kraften i dette elektriske køretøj er også svært at gå glip af med sin forbløffende hastighed og rækkevidde. Men det, der adskiller denne bil, er dens højteknologiske funktioner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for eksklusiv adgang til Teslas seneste nyheder, opdateringer og produktinformation.

ABOUT THE AUTHOR

Chris Adede
Chris Adede is an author and IT professional. A Tesla automobile and Fin Tech/Blockchain fanatic. Chris has been writing and monitoring the auto and cyptocurrency area for years, and he's excited about the industry's potential to revolutionize society.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more