av Chris Adede . Nov 03, 2022

Ny Tesla FSD Beta 10.69.3 opdatering - Hvad er nyt?

Kilde: Notateslaapp

Tesla udgav mandag aften sin 2022.36.15 softwareopdatering, som inkluderer den forventede Full Self-Driving (FSD) betaversion 10.69.3 til medarbejdere.

Ifølge @teslacope , indeholder den nye opdatering ændringer i brugergrænsefladen og et par justeringer for at hjælpe med Systemets generelle ydeevne. Alligevel er det ellers business as usual for Teslas Autopilot-software.

Den mest markante ændring er, at Tesla har tilføjet flere muligheder for chauffører til at kontrollere deres køretøjer i visse situationer, såsom når de sidder fast i trafikken eller har brug for at parkere deres biler.

Dette vil gøre tingene lidt lettere for chauffører, der ønsker at tage kontrol over deres biler, når de har lyst til det. Du skal dog bemærke, at disse funktioner stadig er meget i beta og ikke er beregnet til lange perioder med brug eller ekstreme forhold.

FSD Beta 10.69.3-opdateringen er indstillet til at komme til live for nogle få testere. Efter at have fået positive anmeldelser, vil Tesla sandsynligvis rulle ud til en stor testpulje i de kommende dage.

Tesla har forbedret sin softwareudviklingsproces, herunder test af nye funktioner, før de frigives til offentligheden.

Denne betaversion giver Teslas ingeniører og udviklere mulighed for at teste nye funktioner, før de går live for alle brugere. Således hjælper det med at sikre, at nye opdateringer er stabile og klar til prime time.

I de sidste par uger har Tesla haft travlt med at udrulle nye funktioner og forbedringer til sin FSD beta-software. I FSD Beta 10.69.3, udgivet i denne uge, tog Tesla større klager rapporteret af brugere med systemet. Nogle store bekymringer drejede sig om et fald i hastighedsfejl og en forbedring i vognbanevalg.

Teslascope Twitter

Kilde: Teslascope

Tidligere problemer med Tesla FSD 10.69

Nogle af de største problemer i forbindelse med den tidligere opdatering for chauffører involverede valg af baner og adgang til lukkede samfund eller andre veje.

Teslas nye FSD Beta 10.69.3-opdatering er et skridt i den rigtige retning for dem, der har problemer med at få deres biler til at krydse flere veje, komme ind i lukkede samfund eller bevæge sig aggressivt i banen.

Den nye opdatering løser disse problemer ved at øge FSD-systemets følsomhed og lydhørhed.

I tidligere versioner af FSD var chauffører mere tilbøjelige til at frakoble, mens de krydsede flere baner eller kom ind i lukkede samfund. Denne seneste opdatering gør det dog sådan, at din bil forbliver aktiveret, selv når du prøver at foretage en kompliceret manøvre.

Testere har nævnt andre relaterede problemer, herunder nuværende forhindringer og vejrkomplikationer.

Et fælles tema blandt de inkluderede klager var forstyrrelsen af systemet ved regn, der oversvømmede kameraerne.

Som Tesla-chauffører konstant bliver mindet om, er dette kun en beta-udgivelse. Det betyder, at der stadig er fejl og ting, der skal forbedres. Dommen er stadig ude med 10.69.3, men Tesla lytter opmærksomt til beta-chauffører og deres bekymringer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få eksklusive Tesla-nyheder, opdateringer og Hansshow-produktinformation!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more