av Morton E. . Sep 12, 2023

Den nye Tesla Model 3 Interior er inspireret af model S, men det mangler en vigtig del.

Billedkredit: Tesla Inc.

Tesla moderniserede Model 3 sedan med køretøjets længe ventede "Project Highland" opdatering. Men mens den fuldelektriske sedans interiør nu ligner flagskibet Model S, mangler den nye Model 3 stadig noget vigtigt.

Det bruger ikke et ågrat.

Alt om åget

Teslas ågsrat er lige så polariserende som Cybertrucks kantede ramme. Nogle EV-ejere elsker dens futuristiske følelse, mens andre ikke kan lide den for at være for anderledes. Åget har dog nogle fordele.

Med åget på plads er chaufførerne mere tilbøjelige til at holde rattet i tre og ni positioner, hvilket optimerer sikkerhed og kontrol. Det giver også en fantastisk udsigt over vejen, hvilket er perfekt til en bil som Model 3, som har et relativt fladt instrumentbræt.

Indrømmet, Tesla tilbyder nu Model S og Model X med et almindeligt rundt rat som standard, men administrerende direktør Elon Musk støtter fortsat styreåget indtil i dag.

Den nye Tesla Model 3's indvendige ændringer

Den nye Model 3 har et helt nyt interiør, der tydeligvis er inspireret af Model S og Model X. Med opdateringen på plads kommer den nye Model 3 nu med sit eget bagdisplay, og forsæderne har nu både varme- og kølefunktioner.

Før Highland-opdateringen skal ejere af Model 3, der ønsker at have en Model S-inspireret bagskærm, vælge tredjepartsløsninger, såsom vores Hansshow Tesla Model 3/Y H72 Rear CarPlay Screen. De femstjernede anmeldelser af vores produkt viser, at Tesla-ejere sætter pris på et bagdisplay på Model 3.

Den nye Model 3 har nu et stilkløst køresystem ligesom Model S. Det betyder, at den opdaterede fuldelektriske sedan nu bruger sin berøringsskærm som sin primære køretilstandsvælger. Ifølge den nye Model 3's instruktionsbog findes der en manuel gearvælger på den nye Model 3's loftskonsol, og køretøjet har også Auto Shift Out of Park-funktioner.

hansshow-model-3-y-yoke-steering-retrofit

En ting mangler

Men selvom interiøret i den nye Model 3 allerede for det meste er Model S-inspireret, er bilen stadig udstyret med et rundt rat. Med alt, hvad der er blevet opdateret i interiøret i den nye Model 3, så det ud til, at et ågsrat i det mindste skulle være en valgfri opgradering til køretøjet, men det er det ikke.

Dette er uheldigt, da et ågsrat på Model 3 Highland ville se fantastisk ud. Sammen med et stilkløst system og en berøringsbaseret køreindstillingsvælger ville køreoplevelsen på den nye Model 3 praktisk talt være identisk med Model S, hvis den havde et åg.

Hos Hansshow har vi længe tilbudt førsteklasses eftermonteringer af styreåg til Model 3 og Model Y, så sørg for at følge os på de sociale medier. På denne måde kan du få besked med det samme, når vi frigiver eftermonteringer af ågstyring til den nye Model 3.

Se vores Model S/X-inspirerede ågsrateftermontering til den nuværende generation af Model Y og Pre-Highland Model 3. Vi tilbyder også eftermonteringer af Model Y/3-åg i unikke farver som Tiffany Blue, Hermes Orange og Bordeaux Red.

Følg os her:

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts