av Chris Adede . Oct 25, 2022

Smart Summen til Teslas FSD er næsten færdig

Billedkredit: Tesla Model Y

Tesla har været på farten for at forbedre indkaldelsesfunktioner, og det ser ud til, at virksomheden næsten er klar til at udrulle en mere effektiv version af sin Smart Summon-funktion.

Smart Summon har hidtil været mere et festtrick end et værktøj, der aktivt bruges af FSD-kunder, men Tesla sigter mod at ændre det med introduktionen af version 10.69.2.3. Den nye udgivelse testes i et FSD Beta-program, og testere har bemærket betydelige forbedringer i dens ydeevne siden udgivelsen.

Ifølge en bruger af FSD, der testede Smart Summon, "Der var en grim fejl, som jeg rapporterede til Tesla, hvor bilen glemmer, at den bakkede, da den sidst bevægede sig, når den er slukket. Når den starter op igen, husker den sin placering og sin kørselsretning. Men den antager, at det var drivkraften, så den tror nu, at den peger 180 grader fra virkeligheden,"

Tesla-brugere har en tendens til at bruge denne funktion, når færre biler er på parkeringspladsen, eller når de har brug for at flytte deres køretøjer fra et sted til et andet uden at gå der.

Der er dog stadig nogle problemer med Smart Summon vedrørende parkering og baglæns kørsel, der skal rettes, før kunderne vil føle sig trygge ved at bruge det regelmæssigt. Funktionen har tendens til at blive forvirret, hvis flere biler er parkeret i nærheden.

Tesla Owner Silicon Valley

Billedkredit: Tesla ejer Silicon Valley

Dette kan være problematisk, hvis du forsøger at parkere på et stramt sted og har brug for at sikkerhedskopiere dit køretøj. Virksomheden arbejder i øjeblikket på at løse dette problem. Indkaldelsesfunktioner forbedres, når virksomheden flytter elementerne til en enkelt FSD-stak.

Elon Musk sagde i 2021, at Smart Summon undertiden var nyttigt, men for det meste var det "bare et sjovt trick." Han sagde dog også, at når Tesla sætter alle disse funktioner på en enkelt stak FSD, ville kørsel på motorvejen blive bedre.

Det betyder, at når de beslutter at flytte alle indkaldelsesfunktioner under en paraply. Brugere kan forvente endnu bedre ydeevne fra Tesla-bilens smarte funktioner, når virksomheden beslutter at flytte alle indkaldelsesfunktioner under én paraply.

Virksomheden planlægger snart at frigive version 10.69.3. En version, som Elon Musk antydede, ville indeholde betydelige FSD-forbedringer baseret på 10.69 forbedringer. Dette kunne indikere, at Tesla er tæt på at frigive en enkelt Tesla FSD stak – noget vi længe har ventet på!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til Tesla nyheder, opdateringer og produktinformation.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more