av Morton E. . Sep 25, 2023

Tesla Cybertruck er større end Rivian pickup, bekræfter R1T-ejer

Billedkreditt: @Omg_tesla/X

En nylig observation om Cybertruck fra en Rivian R1T ejer bød godt for størrelsen af Teslas kommende elektriske pickup. Hvis R1T-ejerens observationer er korrekte, så Cybertruck ejere ville ikke have nogen problemer med køretøjets størrelse og nytte.

Hvorfor det betyder noget: Tesla Cybertruck debuterede i slutningen af 2019. På det tidspunkt, Cybertruck var et bæst af stål, der så ud som om det var klar til at fortære rivaliserende forbrændingsdrevne og elektrisk pic. Udstyr. Som bekræftet af CEO Elon Musk, Cybertruck's størrelse var dog Reduceret som det nærmede produktionen .

Der er nogle fordele ved Cybertruck's lidt mindre størrelse. For eksempel ville kunder sandsynligvis ikke have problemer med at parkere pickup i en normal størrelse garage. Køretøjet bør også være lettere at manøvrere takket være dets lidt mere kompakte størrelse og funktioner som baghjulsstyring .. Den eneste bekymring er nu, hvis Cybertruck's størrelse er blevet reduceret til et punkt, hvor det ikke længere ville være et godt arbejdskøretøj.

Hvad sker der? Som et indlæg fra elbileentusiast og Rivian R1T ejer @omg_tesla, Cybertruck er stadig meget stor personligt. Rivians ejer bemærkede faktisk, at Cybertruck var nævnt Større end hans R1T . I senere kommentarer nævnte EV-ventilatoren også, at Cybertruck har en massiv seng, og at den går dybere end forventet.

Cybertruck's størrelse efter sigende følte det samme som en Ford F-150, ifølge Rivian R1T ejer. Denne sidste kommentar er meget opmuntrende, da Ford F-150 er en af USA' bedst sælgende pickup, og anvendes til seriøst arbejde på tværs af mange industrier. Selv Elon Musk selv bemærkede tidligere, at F-150 Lyn er et godt køretøj. Selv om det er dyrt.

Den sande test af Cybertruck ville komme, når køretøjet starter sine leverancer. Hvis virkelige lastbil ejere finder Cybertruck hård og nyttig nok til arbejde, Tesla kunne ende med at udfordre Ford for USA's top lastbil-mager krone i de kommende år.

Hvad vi har: Vi glæder os til Cybertruck's frigivelse. Vi kan ikke vente med at designe og frigive tilbehør til Teslas ståldyr. I mellemtiden, hvis du er Rivian R1T ejer, har vi allerede nogle overbevisende produkter til dig. Overvej voren Rivian R1T/R1S Glas tag Solskymmer , Som hjælper med at holde din kabine kold, samt vores OEM-stil. 2022 Rivian R1T/R1S Running Boards , Som giver lettere adgang til din R1T.

Tjek nogle friske genstande fra vores Tesla butik her.

Følg os på sociale medier:

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts