av Morton E. . Sep 14, 2023

Tesla Cybertruck Builds bliver bedre - Kundeleverancer snart?

Billedkredit: @RostGuido/X

En Tesla Cybertruck blev for nylig set i Palo Alto, Californien. Byggekvaliteten af den fuldelektriske lastbil antyder, at kundeleverancer sandsynligvis er lige rundt om hjørnet.

Hvorfor det betyder noget: Observationer af Tesla Cybertruck er blevet meget hyppige i USA. I løbet af de seneste uger er videoer og fotos af adskillige Cybertrucks blevet delt online. Byggekvaliteten af nogle af Cybertrucks, dog, lod meget tilbage at ønske.

At have forkert justerede paneler og døre, der ikke passer perfekt, er ikke så meget af et problem, da Cybertruck endnu ikke er frigivet til kunderne. Tesla vil helst være i stand til at forfine Cybertrucks samleproces for at reducere problemer med byggekvaliteten, før køretøjets første leverancer begynder.

Hvad man skal vide: Som det kunne ses på de nyligt delte billeder fra Palo Alto, Californien, forbedres Cybertrucks byggekvalitet allerede. På billederne er det tydeligt, at panelerne på den elektriske pickup allerede er justeret perfekt.

Dette kunne især ses i bagklappen, plasten omkring sengen og dørene. Hvis Tesla allerede producerer Cybertrucks, der er så velbyggede i dag, kan det virkelig bare være et spørgsmål om tid, før virksomheden annoncerer den første leveringsbegivenhed for den futuristiske pickup truck.

Tesla-repræsentant glider? Selvom Tesla ikke har annonceret den officielle dato for Cybertrucks leveringsbegivenhed, delte fortaler for elbiler Ryan Levenson fra Kilowatt en nylig samtale, han havde med en Tesla-repræsentant. Da han blev spurgt om Cybertrucks leveringsdato i USA, sagde Tesla-sælgeren, at overdragelser ville starte om et par dage.

Tesla ville senere ringe tilbage til EV-ejeren og forklare, at repræsentanten talte forkert, og at den angivne leveringsdato for Cybertruck kun var baseret på spekulation. Dette lyder måske som Tesla, der laver en vis skadekontrol, men virksomheden har tidligere nævnt, at den søger at starte Cybertruck-leverancer i slutningen af Q3.

Hvad vi har: Tesla Cybertruck er ikke frigivet endnu, men vi har allerede en vare dedikeret til de millioner af mennesker, der er blevet forelsket i den futuristiske elektriske pickup truck. Vores Tesla Cybertruck Pickup Truck Alloy Car Model er tilgængelig i vores butik som en stor nyhed.

Perfekt til skærme eller som gave til uber-Tesla-fanen, vores Cybertruck-model er lavet af metal ligesom den ægte vare. I lighed med den rigtige Cybertruck har vores model også en fungerende affjedring og lys. Vi inkluderede endda en miniature Cyber ATV med vores Cybertruck-model, så du kan genskabe en ikonisk scene fra køretøjets afsløring i 2019.

Tjek vores Tesla-butik her for andre seje ting.

Følg os på de sociale medier:

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more