av Morton E. . Sep 19, 2023

Tesla Cybertruck-observation lover godt for hvælvingsstørrelse, bekræfter LED-lysbjælke i sengen

Billedkredit: Cybertruck Owners Club

En Tesla Cybertruck-udgivelseskandidat blev for nylig fotograferet på en indkørsel til boliger. Billederne er interessante, da de antyder størrelsen på Cybertrucks seng. De bekræfter også tilstedeværelsen af LED-lysbjælker i pickupens seng.

Hvorfor det betyder noget: På trods af sit unikke udseende er Cybertruck en pickup truck i sin kerne. Det betyder, at køretøjet ikke kun skal være hårdt; Det skal også være nyttigt nok til arbejde. At have en brugbar seng ville gøre det muligt for Cybertruck at tiltrække traditionelle pickup truck købere - dem, der køber Ford F-150s i stedet for Rivian R1T'er.

Med sit futuristiske design risikerer Cybertruck allerede at være for anderledes for traditionelle chauffører. Hvis Cybertruck viser sig at være meget mere nyttig end en forbrændingsdrevet pickup, vil selv de mest konservative pickup-chauffører sandsynligvis støtte den.

En god måde at bevise Cybertrucks anvendelighed på ville være at sikre, at køretøjets seng er i stand til at transportere store genstande. At have en seng i god størrelse er et must for pickup-trucks, så Tesla skal virkelig sørge for, at Cybertrucks hvælving i det mindste er sammenlignelig med nogle af de bedste i branchen.

Hvad sker der: En Tesla-fan på Facebook, Johnpaul Williams, delte for nylig flere billeder af Cybertruck. Ifølge Williams er hans naboer testingeniører, og de bragte tilfældigvis en Cybertruck-prototype hjem. Da Williams selv var indehaver af en Cybertruck-reservation, spildte han ingen tid. Han tog flere billeder af Cybertruck, hvoraf det ene afslørede, at hvælvingen stadig har en LED-lysbjælke som prototypen fra 2019.

Som observeret af medlemmer af Cybertruck Owners Club, blev et foto af Cybertruck med et køleskab på seks fod også delt online. Opfølgende indlæg fra Cybertruck Owners Club-forummedlem Gojuryu bemærkede, at selv med det seks fods køleskab liggende på siden på hvælvingen, var Cybertrucks bagklap stadig oppe, og der var stadig et par centimeter plads tilbage.

Tesla meddelte oprindeligt, at Cybertruck ville have en 6,5 fods seng. Men da Cybertrucks samlede størrelse er blevet reduceret, så det ud til, at køretøjets seng også ville være mindre. Hvis Cybertruck stadig kunne transportere et køleskab i fuld størrelse med plads til overs, ser det imidlertid ud til, at Cybertrucks hvælving stadig ville være i stand til at tilbyde en anstændig mængde lastrum.

Hvad vi har: Vi er sikre på, at du er begejstret for Cybertruck, og det er vi også! Vi kan kun forestille os, hvilke tilpasninger vi kan gøre for den elektriske pickup truck. Og mens vi venter på Cybertrucks første leveringer, kan du have det sjovt med en cool nyhed, vores Tesla Cybertruck Pickup Truck Alloy Car Model , som også er lavet af metal som den ægte vare.

Det er en fantastisk vare til din Tesla-samling, og den vil også se godt ud på dit skrivebord. Vi inkluderede endda en miniature Cyber ATV med Cybertruck-modellen for den ekstra seje faktor.

Se nogle friske varer fra vores Tesla-butik her.

Følg os på de sociale medier:

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more