av Areej Fatima . Nov 03, 2022

Tesla Model 3 bælte forårsager den femte fysiske tilbagekaldelse af 2022

Kredit: TechRadar

Selvom Tesla Model 3 har et salg på 55.030 senesteY. Tesla har stadig annonceret i alt femten tilbagekaldelser i 2022. Den nylige tilbagekaldelse er den femte fysiske tilbagekaldelse for en sikkerhedssele, der er forkert installeret i bilen, mens de andre fjorten alle blev løst med opdateringer i Over-the-air-software.

Efter opdagelsen af et potentielt problem med sikkerhedssele ankre i bagsæderne, NHTSA rapporterede den 21. oktober, at Tesla Company ville tilbagekalde 24.064 enheder af Model 3. "Tesla tilbagekalder visse Model 3-biler fra 2017 til 2022.

Ifølge NHTSA kan anden række midterste sikkerhedssele anker og anden række venstre sikkerhedssele spænde være blevet forkert geninstalleret under vedligeholdelse af køretøjet.

Model 3 interior
Kredit: Teslarati

Berørte køretøjer skal deltage i et nærliggende servicecenter for en gratis reparation som en del af Teslas løsning på problemet. Dette er kun Teslas femte års tilbagekaldelse, der kræver fysiske servicecenterbesøg fra berørte enheder.

Som Opdateret software er blevet mere integreret i biler, kan mange problemer løses med en opdatering, ligesom de måske på en smartphone. NHTSA og andre organisationer fortsætter dog med at klassificere disse som "tilbagekaldelser", hvilket har skabt mange konstruktive diskussioner.

Efter at nogle servicemedarbejdere opdagede de løse komponenter i august, gik en intern undersøgelse i gang. På amerikanske servicesteder blev der opdaget 105 defekte sikkerhedsseler igen.

Tesla Model 3
Tesla Model 3
Kredit: TRÆTV

De præcise servicecentre, der er ansvarlige for fejlen, oplyses ikke. Tesla har ikke identificeret nogen ulykker forårsaget af dette problem. Virksomheden sagde, at de vil undersøge spændet og ankeret for at sikre, at de er sikkert fastgjort.

Enhver feedback fra dig er værdsat! Smid dine ideer i kommentarsektionen. Tilmeld dig også vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til Elon Musk og Tesla nyheder, opdateringer og produktinformation!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more