av Chris Adede . Oct 25, 2022

Tesla overgik sin nærmeste konkurrence syv gange i tredje kvartal

Kredit: Tesla Model S

Det seneste salg i 3. kvartal indikerer, at Tesla fortsat dominerer det amerikanske marked, som det nu kontrollerer med en markedsandel, der er større end syv gange større end sine nærmeste konkurrenters. Ifølge Kelly blå bog (KBB) salgstal for tredje kvartal i år har Tesla opretholdt en dominerende stilling på det amerikanske marked på trods af den hurtige vækst i elbiler.

Ca. 63% (131.022) af andet kvartals køb var Tesla-modeller, der tegnede sig for 20.000 enheder (205.682). Ifølge KBB-data solgte Teslas nærmeste konkurrent 18.257 elbiler i 3. kvartal. Selvom den blå oval er forbedret for nylig, skal der stadig gøres meget arbejde.

KBB-salgsdata indikerer, at Tesla Model Y var det bedst sælgende køretøj i 3. kvartal med 60,271 solgte enheder, en stigning på 20% sammenlignet med 3. kvartal 2021. I tæt forfølgelse var Tesla Model 3, hvis enhedssalg på 55.030 steg 67% år over år. Model S var dog den hurtigst voksende Tesla med 9.171 solgte enheder, en stigning på 150% år-til-år. Tesla Model X, mærkets mindst populære model, solgte bedre end Rivian, Audi, Nissan, Polestar og Mercedez-Benz, for at nævne nogle få, for at sælge det mest forbløffende antal enheder.

electric vehicle Q3 sales
Kredit: Kelly Blue Book / Cox Automotive

Tesla ser ud til at være førende på EV-markedet , især i USA. Du kan dog undre dig over, hvad den primære årsag til Teslas salgssucces har været. Selvom det er indlysende, at det at være den første på EV-markedet med et seriøst produkt giver et betydeligt forspring, har undersøgelser om dette emne afdækket yderligere bemærkelsesværdige oplysninger.

Ifølge en meningsmåling foretaget og udgivet af Escalent , vælger forbrugerne Tesla af fem hovedårsager: acceleration, kapacitet, ydeevne, byggekvalitet og stil samt det faktum, at Tesla er frisk og karakteristisk. Mange investorer forventer Teslas fremtidige salgsvækst, produktudvidelse og serviceudvidelse. Skalering af sine langsigtede mål vil give Tesla et nyt perspektiv nu, hvor det har etableret sig på det globale EV-marked.

Hos Hansshow er vi forpligtet til at give vores kunder de bedste produkter og tjenester. Vi er altid på udkig efter nye måder at forbedre vores tilbud på, og vi ønsker, at du skal være den første til at vide om dem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til Tesla nyheder, opdateringer og produktinformation.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts