av Areej Fatima . Nov 07, 2022

Tesla debuterer to nye modeller på CIIE

Kredit : Kina dagligt

For tjenestemænd Weibo Formand Konto Tesla, der er nyheder at to nye modeller af EV gigant Tesla er ved at blive frigivet.

Tesla har modtaget forudbestillinger til verdens hurtigste produktionsbil S-Plaid og hurtigste SUV X-Plaid modeller for nylig. .. Men der er hverken bil udstedt i nyhederne eller leveringsdatoen er blevet angivet.

Ifølge den. Caijing.com.cn , Vil den nye S/X Plaid blive debuteret på fastlandet med et nyt internt layout og pryd.

CIIE vil blive afholdt den 5. november i Shanghai. Teslas største elektriske køretøj hub er også baseret der.

Tesla hævder, at Model S Plaid har en udholdenhedsområde på 637 kilometer. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på bare 2,1 sekunder og har en tophastighed på 322 km/t.

Model S
Den hurtigste produktion bil: Model S
Kredit: De dreve

Model S og Model X, som ikke er lokalt produceret, kan i øjeblikket reserveres på Teslas kinesiske hjemmeside. Siden giver imidlertid ikke prisoplysninger, og det står, at begge modeller stadig venter på lovgivningsgodkendelse.

Navnlig var model S og Model X opført i Kinas ministerium for industri og informationsteknologi (MIIT) seneste liste over NEVs fri for købsskat, som blev offentliggjort den 11. oktober.

Fritagelse for købsskatter NEVs I Kina forlænges i øjeblikket til udgangen af 2023, efter at det oprindeligt er planlagt at slutte ved udgangen af dette år.

Model S og Model X har hver to varianter med en 100 kWh batterikapacitet i MIIT katalog. Også, i år på CIIE, har Tesla planlagt at rumme sine robotopfindelser som Tesla Bot og Optimus.

Enhver feedback fra dig er værdsat! Smid dine ideer i kommentarsektionen. Tilmeld dig også vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til Elon Musk og Tesla nyheder, opdateringer og produktinformation!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more