Om Hansshow

Som professionel producent af bildele fokuserer Hansshow på at give kunderne professionelt tesla aftermatket-tilbehør, der er sikrere, mere effektivt og stabilt.

Vi har stærke F&U-kapaciteter til vores printkort og elektroniske modulære system. Vores ingeniører og designere arbejder regelmæssigt sammen med salgs- og marketingteams for at udforske potentialet i markedstendenser og evaluere, hvordan det kan oversættes til produktdesign.

Vores produkter har nødvendige patenter med hensyn til udseende og funktioner, hvilket sikrer, at vores kunder er mere fordelagtige på det lokale marked og ikke forstyrres af efterlignere. Alle produkter har alle de certificeringer, der kræves af det lokale marked.

Hansshow har et væld af brancheerfaring, værdsætter feedback fra hver kunde og er konstant engageret i at udvide produktfunktioner og forbedre produktets ydeevne. OEM- og ODM-tjenester er tilgængelige. Ved at udføre omfattende forhandlersupportprogrammer er vi dedikeret til at hjælpe vores kunder med deres vækst i salget.

HANSSHOW

Kontroller strengt kilden, fra produktdesign, fabriksproduktion, produktinspektion og andre aspekter af omhyggelige, for at sikre, at hvert produkt til kundernes hænder er af høj kvalitet. Fordi der ikke er nogen mellemmand, så prisen er meget fordelagtig.

OEM/ODM-tjenester

Vi kan levere perfekte løsninger baseret på kundens ønsker.

Generelt tilbyder vi 3 typer produkttjenester.


Produkter med Hansshow Brand

Som vores distributør kan du sælge produkterne direkte med Hansshow-brandet.


Produkter med kundens mærke (OEM)

Vi kan levere OEM-service, som har visse anmodninger om ordremængde.

​​​​​​​

Produkter med originalt hus (ODM)

Vi kan designe specielle og eksklusive produkter efter kundens anmodning.

Kontakt os og få E-Catalog & Factory Pris

Tesla aftermarket tilbehør grossistleder, HANSSHOW er velkendt af sine detailkunder og købere for pris- og ydeevneforholdet. Hvis du er interesseret i at købe vores produkter, så kontakt os. Vi har et team, der kan levere verdensomspændende distribution efter behov!