Tanker fra Hansshow-teamet

Teslas udgivelse af Cybertruck skabte spænding i Hansshow-holdet. Ivrigt at give vores medejere det bedste, Vi placerede straks reservationer for at sikre, at vi kunne tilbyde førstehånds opgraderinger til Cybertruck. Vores mål er at gøre det muligt for dig at forbedre din Cybertruck straks efter leveringen. Det er Hansshows måde at give tilbage til vores kære kunder.

Inspiration til Hansshow og Cybertruck

Siden Tesla afslørede konceptet med Cybertruck i 2019, har vores chef været utroligt fascineret af dette køretøj. Han udtrykte over for os, at han var fast besluttet på at købe det, uanset omkostningerne. Med en dyb påskønnelse af pickuptrucks resonerede han stærkt med Cybertrucks koncept. Da han troede, at traditionelle pickup-trucks havde mistet deres nyhed, blev han betaget af det friske og innovative design af Cybertruck

Opgrader din Cybertruck

Om leveringsdato

Naturligvis er alle vores opgraderingstilbehør i øjeblikket underkastet hastende størrelsesændringer for at få helt tilpasset dimensionerne på Cybertruck. Den forventede leveringstid kan strække sig til begyndelsen af 2024. For nu tilbyder vi køb af perifere produkter. Men for at kompensere for denne ulejlighed gør vi vores bedste for at give dig en tidlig fuglerabat. Du skal blot tilmelde dig på forhånd, og du får en 28% OFF rabatkupon.

Få din rabatt