av Morton E. . Dec 21, 2023

Dæk hallerne med Tech-tastisk Tesla behandlinger: Her er Hanshhows 2023 Christmas Extravaganza!

Billedkredit: Hansshow

Ho ho ho, Tesla fans! Denne jul efterlader Hanshhow ikke bare mælk og småkager til julemanden - vi overøser dig med elektrificerende tilbud, der er Tony Starks værksted værdigt! Dyk ned i vores bonanza ved årets udgang, og lås op for en skattekiste af tekniske lækkerier til din elskede Tesla.

Spin hjulet med glædelige besparelser: Tilmeld dig vores e-mail-liste og tag en tur på vores festlige lykkehjul! Land på øjeblikkelige rabatter på op til 45%, og få fat i den perfekte strømpeholder til din Model 3 eller Model Y. Plus, abonnement låser op for en eksklusiv Cybertruck-overraskelse, du ikke vil gå glip af (blink blink).

Model 3 Highland Mania: Kalder alle tidlige adoptere! Vi er klar til at blive din one-stop-shop for Model 3 Highland-tilbehør. Hold øje med spændende nye udgivelser, og forudbestil dem før alle andre – Hanshhow er din Model 3 Highland eftermarkeds-MVP! Tjek dem ud her!

Gave af at give, Tesla Style: Drop frugtkagen og giv gaven, der bliver ved med at give (tech) med Hanshhow julegavekort! Snag en $ 1.000 kort for kun $ 900 eller en $ 500 en for $ 475! Stak disse besparelser sammen med andre rabatter for maksimal glæde, og se modtagerens øjne lyse klarere end en Model X's forlygter under et lysshow.

Rabatter blændende som rensdyrøjne: Hold fast i dine strømper, folkens, fordi tilbudene flyver tykt og hurtigt! Udvalgte varer, herunder vores Hansshow Model 3/Y F68 CarPlay Dashboard Touch Screen, Hansshow Model 3/Y H7 Plus Rear Touch Screen CarPlay Auto Display og Hansshow Model 3/Y Yoke Style Carbon Fiber Rat, er nu hele 45% rabat. Det er tid til at forkæle din Tesla med en festlig teknisk makeover!

Spend & Sparkle: Spred lidt ferieglæde og beløn dig selv med gratis godbidder! Brug over $ 200 og tag et par bilfriskere for at holde din Tesla lugtende så frisk som en decemberbrise. Top det med en gratis Cyberwhistle Stealth, når du bruger over $ 400 - tal om en strømpe stuffer opgradering!

Vent ikke! Denne kane fuld af Tesla-skatte forbliver ikke parkeret for evigt. Snørrattet, få fat i din Cybertruck-overraskelse, og lad juleshoppingglæden begynde!

Så i denne juletid skal du droppe indkøbscenterets vanvid og styrke din Tesla-ånd med Hansshows juleudstyr. God ferie, alle sammen!

Det er feriesæsonen 2023, og vi mærker den givende ånd. Til ære for et fremragende år tilbyder vi flere specielle kampagner til dig, herunder op til 45% rabat på dine yndlingsartikler! Glædelig Hansshow-ferie!

Hansshow Model 3/Y F9 9 tommer berøringsskærm CarPlay/Android Auto Smart Dashboard: Vores flagskibs instrumentbrætskærm er designet til Tesla Model Y og pre-Highland Model 3 sedans og har et specielt design med en reserveret udluftning, der sikrer, at du stadig kan nyde din Teslas fremragende HVAC-system. Dens store 9-tommer skærm er også en fornøjelse at bruge med sine specielle UI-temaer, adaptiv dag- og nattilstand og mest af alt =, skærmsynkronisering og ratkontroller.

Hanshhow Tesla model 3/Y F68 carPlay Dashboard Touch skærm: Drevet af et højtydende Linux-system, vores F68 dashboard touch-skærm har støtte til Carplay og 5G-tilslutning. Dens fantastiske 6,86-tommer 2,5D HD skærm viser pulserende og klare grafik, og dens touchscreen interface giver hurtig adgang til apps og andre funktioner.

Hanshhow Model 3/Y bagunderholdning og klimakontrol Touch skærmdisplay H7: H7 er en af vores mest populære genstande, og med god grund. Designet til før-Highland model 3 og model Y Dette Android 12-drevne system integreres problemfrit med Tesla OBD-porten for at give underholdning og andre kritiske funktioner til bagpassagerer.

Et sidste ord: Glem ikke at placere koden.HMORTON" Ved kassen. Dette burde give dig 20% rabat hele din bestilling fra vores online butik. Vær opmærksom på, at denne kode gælder for ordrer, der er værd $ 80 og op.

Tjek nogle friske genstande fra vores Tesla butik her!

Følg os på sociale medier!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more