Denne returpolitik gælder kun for hautopart.com online indkøbsordrer.

Hvis produktet er det tilpassede produkt og i produktionen, ingen refusion eller retur uden kvalitetsproblemer. Når vi har modtaget din returnering, kontrollerer vores kvalitetssikringsteam din returnering. Når inspektionen er afsluttet, vil vores kundeservicerepræsentant behandle din returrefusion eller hjælpe dig med at placere en erstatningsordre til en erstatning.

Krav til returkvalifikationer:
1). Ordrer overstiger 1 måneder, accepterer ikke retur eller udveksling af varer
2). Ordrer på [012753 012752] accepterer returnering eller ombytning af varer inden for 30 dage;
For at være berettiget til returnering skal dine varer være ubrugte og i samme stand som de varer, du modtog. Dine varer skal bruge den originale emballage. Dine varer skal have en kvittering eller købsbevis.
3). Ingen retur eller ombytning på tilpassede produkter (f.eks. Yoke Rat)

Instruktioner om tilbagebetaling:
Du er ansvarlig for at betale fragten af de returnerede varer samt eventuelle told og andre udgifter. Fragt refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion, vil returfragten blive trukket fra din refusion.

Hvis produktet sendes via gratis forsendelse, opkræves et gebyr på 25% for genopfyldning for at dække vores udgifter til forsendelsesomkostninger. For ikke-gratis forsendelsesvarer opkræves 10% genopfyldningsgebyr. For ikke-afsendte varer opkræves der også et gebyr på 5% for kortbehandling.

Returnering er kun tilgængelig for varer med detailpris over $ 100. Alle varer, der blev købt for mindre end $ 100, er endelige salg. Stadig i sin originale emballage og beholde alle certifikater, garantier, ægthedskort, originale fakturaer og gaver.


Produktet blev fundet intakt og i overensstemmelse med de oprindelige købsbetingelser.
Bemærk venligst, at nogle varer ikke kan returneres på grund af deres produktkarakter. vi kan beslutte at returnere eller bytte udelukkede varer, for eksempel hvis du modtager beskadigede varer. Hvis dette sker, skal du straks kontakte kundeservice efter salg.

Begrænset 1 års garanti: Dækning omfatter defekter på originalt produkt, men dækker ikke slid og / eller skader forårsaget af installatøren.

Kontakt os venligst for instruktioner vedrørende returneringsprocessen.