av Morton E. . Dec 28, 2023

Rivian Taps Clayco og Skidmore, Ewings & Merrill til 'State of-the-art' Georgia EV-fabrikk

Billede Credit: Clayco

Producenten af elektriske eventyrkøretøjer Rivian skruer op for sine Georgia-ambitioner og udnytter Clayco og Skidmore, Owings & Merrill (SOM) til at designe og bygge et "state-of-the-art" EV-produktionsanlæg i Stanton Springs, ifølge en Archinect News-rapport. Det 1.800 hektar store kompleks sigter mod at blive en vigtig aktør i elbilbevægelsen og pumpe Rivians køretøjer ud allerede i 2026.

Tony Sanger, Vice President of Facilities hos Rivian, delte følgende erklæring:

"Vi har et ambitiøst mål om at udvikle et miljøbevidst anlæg, der illustrerer vores mission om at holde verden eventyrlysten for evigt. Med Claycos dedikation til at udvikle innovative ideer og løsninger er vi overbeviste om, at de er den rigtige partner til at sikre, at Rivian-fabrikken er et lysende eksempel på bæredygtig produktion," Sagde Sanger.

Clayco oplyser, at den kommende facilitet forventes at bidrage "betydeligt til den fortsatte vækst og vedtagelse af elektriske køretøjer." Anlægget lover også godt for Rivian, som i øjeblikket søger at øge produktionen af sin R1T pickup truck og R1S SUV.

Det mest interessante ved det kommende anlæg er, hvilken type Rivian elbiler det vil producere. I øjeblikket producerer Rivian kun R1T, R1S og deres Electric Delivery Van (EDV). Rivian har dog også meget travlt med udviklingen af sin R2-platform, som vil bane vejen for mindre og billigere køretøjer. Det er stadig at se, om fabrikken i Georgia ender med at producere R1- eller R2-køretøjer.

Den seneste udvikling markerer et skift fra Rivians planer fra 2021, som pegede på en mulig fabrik på 5 milliarder dollars i Fort Worth, Texas, rapporterede Archinect News. Senere samme år blev det imidlertid afsløret, at Rivian havde drejet til Georgien som det mulige sted for sin elbilfabrik.

Så spænd selen, Georgien. Rivians EV-revolution ruller ind i byen, drevet af et A-team af design- og konstruktionstalenter. Med Claycos opfindsomhed og SOMs arkitektoniske dygtighed kan Stanton Springs EV-fabrikken blive et vartegn ikke kun for Rivian, men for fremtiden for miljøbevidst produktion.

Hold øje med den elektrificerende tur forude. Det bliver vi helt sikkert.

Det er feriesæsonen 2023, og vi mærker den givende ånd. Til ære for et fremragende år tilbyder vi flere specielle kampagner til dig, herunder op til 45% rabat på dine yndlingsartikler! Glædelig Hansshow-ferie!

2022 Rivian R1T/R1S trinbrætter: Disse førsteklasses Rivian R1T- eller R1S-trinbrætter er fremstillet af aluminium af høj kvalitet. Med en holdbar sort finish giver disse trinbrætter et stilfuldt og funktionelt trin op i din lastbil. Den brede trinoverflade og skridsikre tekstur sikrer sikker ind- og udstigning, selv under våde eller mudrede forhold.

2022 Rivian R1T TPE gulvmåtter til al slags vejr: Disse TPE-gulvmåtter til al slags vejr er fremstillet af slidstærkt og fleksibelt TPE-materiale, hvilket sikrer, at dit interiør i Rivian R1T eller R1S er rent og beskyttet. De passer også til din lastbils gulvkonturer, så du kan være sikker på, at din lastbil vil se godt ud.

Rivian R1T glas tag solskærme: Nyd fordelene ved dit Rivian R1T's panoramaglastag uden den hårde blænding og varme med disse specialtilpassede solskærme. Disse solskærme er designet til at blokere op til 99% af skadelige UV-stråler, reducere varmeopbygning inde i din kabine og beskytte dit polstring mod falmning. De er nemme at installere og fjerne, og de foldes kompakt sammen til opbevaring, når de ikke er i brug.

Et sidste ord: Glem ikke at placere koden.HMORTON" Ved kassen. Dette burde give dig 20% rabat hele din bestilling fra vores online butik. Vær opmærksom på, at denne kode gælder for ordrer, der er værd $ 80 og op.

Tjek nogle friske genstande fra vores Tesla butik her!

Følg os på sociale medier!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more