av Morton E. . Dec 21, 2023

Tesla Cybertruck Chugs Fremad: Produktionsramper Op på Giga Texas.

Billedkredit: Joe Tegtmeyer / X

Texas er ikke det eneste, der er stort i Austin i disse dage. Teslas længe ventede Cybertruck ser ud til at rulle ud for alvor, at dømme efter en stigning i observationer på Giga Texas-fabrikken.

Dronepilot Joe Tegtmeyer, en ivrig observatør af anlæggets fremskridt, tog for nylig billeder af omkring 40 Cybertrucks parkeret på en midlertidig holdeplads. Denne midlertidige flytning, forklarede Tegtmeyer, skyldes igangværende byggeri i den sydlige ende af fabrikken.

Buzz på sociale medier bekræfter yderligere produktionsforøgelsen. Reservationsindehavere har delt ekstatiske indlæg om modtagelse af leveringsinvitationer, mens videoer af personlige Cybertruck-indpakninger også er dukket op. Alene mængden af disse observationer tegner et lovende billede, da de tilsyneladende overgår Teslas tidligere konservative estimater for køretøjets oprindelige rampe.

Elon Musk udtalte tidligere, at Cybertrucks reelle produktionsbump ville forekomme i 2024. At dømme efter den voksende Cybertruck-befolkning i Giga Texas ser det ud til, at hans prognose kan ramme plet. Og mens Elon Musk ikke nødvendigvis er den mest nøjagtige, når det kommer til Tesla-produktionsrampeestimater, har virksomheden før trukket en solid "underpromise and overdeliver" -strategi med Model Y. Tesla kunne gøre det samme med Cybertruck.

For at være retfærdig er Cybertruck designet til at være et køretøj, der er ret nemt at bygge. Tesla lærte så meget af tidligere projekter som Model 3 og Model X. Virksomhedens bedst sælgende bil, Model Y, er bygget til at være effektiv og nem at producere, og den har fungeret smukt for Tesla. I 1Q23 blev Model Y verdens bedst sælgende bil.

Selvom det stadig er tidlige dage, er den stigende Cybertruck-tilstedeværelse et positivt tegn for både køretøjet og Tesla. Produktionen ser ud til at accelerere, hvilket potentielt bringer den futuristiske lastbil til ivrige hænder hurtigere end oprindeligt forventet. Så spænd selen, og hold øjnene åbne – Cybertruck-revolutionen kan være tættere på, end du tror.

Bonus: Tjek Tegtmeyers nylige droneoverflyvning af Giga Texas for et fugleperspektiv af Cybertrucks produktionsfremskridt.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more