av Morton E. . Dec 21, 2023

Tesla vender hjørnet: Opgraderet Model 3 Highland for at få adaptive forlygter -- i Europa, mindst i Europa.

Billedkredit: Tesla

Efter mange års spekulation og forventning tilføjer Tesla endelig adaptive forlygter til sine køretøjer - men der er et twist. Funktionen, kaldet "Adaptive Main Beam" i Europæiske certificeringsdokumenter , der blev delt i Tysklands TFF Forum, er blevet godkendt til den opgraderede Model 3, bedre kendt blandt elbilfans som Project Highland. Funktionen frigives gennem en over-the-air softwareopdatering.

Dette markerer et betydeligt skift for Tesla, som har haltet bagefter mange konkurrenter i at tilbyde denne avancerede forlygteteknologi. I modsætning til standardforlygter, der stift oplyser vejen forude, drejes adaptive forlygter baseret på styreinput, projicerer lys på den tilsigtede bane og forbedrer synligheden rundt om hjørner, ifølge Drive Tesla.

De dokumenter, der deles i TFF Forum , antyder potentiel eksklusivitet for Model 3 Highland, markeret i dokumentet som "Model 3H." Dokumentet henviser også til den forrige generation Model 3 og Model Y, men der nævnes ikke eksplicit noget om at tilføje funktionen til eksisterende køretøjer, der er udstyret med Teslas LED-matrixforlygter, som blev introduceret siden 2020.

tesla-adaptive-headlights

Det er stadig at se, om ældre generation Model 3'er og Model Y'er også får adaptive forlygter, men det kan være sandsynligt, da køretøjerne er udstyret med LED-matrix-forlygter. Model S og Model X, Teslas to flagskibsbiler i dag, modtog også forlygteopgraderinger sidste år, så begge køretøjer kan også modtage adaptive forlygter ned ad vejen.

Mens adaptive forlygter ser ud til snart at komme til Europa, bliver bilister i USA nødt til at vente et stykke tid på deres tur, da funktionen ikke er så udbredt i USA. I Europa har adaptive forlygter eksisteret i mere end et årti, så de er overalt nu.

Den længe ventede ankomst af adaptive forlygter på Model 3 Highland, omend med potentielle begrænsninger, markerer et vendepunkt for Tesla. Uanset om funktionen viser sig at være et bredere skift mod bredere tilgængelighed eller forbliver eksklusiv for Model 3 Highland, er adaptive forlygter en velkommen tilføjelse, der forhåbentlig baner vejen for lysere rejser for Tesla-chauffører i fremtiden.

Det er feriesæsonen 2023, og vi mærker den givende ånd. Til ære for et fremragende år tilbyder vi flere specielle kampagner til dig, herunder op til 45% rabat på dine yndlingsartikler! Glædelig Hansshow-ferie!

Hansshow Model 3/Y F9 9 tommer berøringsskærm CarPlay/Android Auto Smart Dashboard: Vores flagskibs instrumentbrætskærm er designet til Tesla Model Y og pre-Highland Model 3 sedans og har et specielt design med en reserveret udluftning, der sikrer, at du stadig kan nyde din Teslas fremragende HVAC-system. Dens store 9-tommer skærm er også en fornøjelse at bruge med sine specielle UI-temaer, adaptiv dag- og nattilstand og mest af alt =, skærmsynkronisering og ratkontroller.

Hanshhow Tesla model 3/Y F68 carPlay Dashboard Touch skærm: Drevet af et højtydende Linux-system, vores F68 dashboard touch-skærm har støtte til Carplay og 5G-tilslutning. Dens fantastiske 6,86-tommer 2,5D HD skærm viser pulserende og klare grafik, og dens touchscreen interface giver hurtig adgang til apps og andre funktioner.

Hanshhow Model 3/Y bagunderholdning og klimakontrol Touch skærmdisplay H7: H7 er en af vores mest populære genstande, og med god grund. Designet til før-Highland model 3 og model Y Dette Android 12-drevne system integreres problemfrit med Tesla OBD-porten for at give underholdning og andre kritiske funktioner til bagpassagerer.

Et sidste ord: Glem ikke at placere koden.HMORTON" Ved kassen. Dette burde give dig 20% rabat hele din bestilling fra vores online butik. Vær opmærksom på, at denne kode gælder for ordrer, der er værd $ 80 og op.

Tjek nogle friske genstande fra vores Tesla butik her!

Følg os på sociale medier!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more