av Morton E. . Dec 31, 2023

Opdater din Tesla Model 3 Highland med Hansshow F62 Plus Dashboard skærm: Teknologisk opgradering og sikkerhed Boost i ét

Billedkredit: Hansshow

Tesla-chauffører, spænd sikkerhedsselen for en teknisk opgradering, der vil forvandle din køreoplevelse i Model 3 Highland. Hansshow F62 Plus Tesla Model 3 Highland 6.2-tommer Linux System Dashboard Screen er ikke bare en smuk skærm; det er en komplet køretøjssystemrevision, der injicerer dit instrumentbræt med en potent blanding af visuel pragt, vital information og forbedrede sikkerhedsfunktioner. Alt for en budgetvenlig $ 189.00!

Problemfrit integreret, ubesværet kraftfuld:

Hansshow F62 Plus er skræddersyet til Model 3 Highland, hvilket sikrer en problemfri pasform og skadefri opsætning. Drevet af et robust Linux-system lover denne intelligente enhed bundsolid stabilitet og lynhurtig reaktionsevne, hvilket gør enhver interaktion til en leg.

model-3-highland-dashboard-screen-1

Feast dine øjne på visuel glans:

Forbered dig på at blive blændet af F62 Plus' fantastiske 6.2" 2.5D HD-skærm. Levende farver og krystalklar grafik kommer til live på denne skønhed og forvandler dit instrumentbræt til en fest for øjnene. Hvert stykke information, fra vitale statistikker til underholdningsmuligheder, vises med forbløffende klarhed og præcision.

Sikkerhed først, altid:

Hansshow F62 Plus tager din sikkerhed alvorligt. Den synkroniseres problemfrit med din bils primære infotainmentsystem, så du konstant er opdateret. Overvåg vigtige detaljer som blinklys, forlygter, sikkerhedsselestatus og endda ekstern temperatur. Hold dig inden for hastighedsgrænserne med nyttige meddelelser, og hold styr på batteriforbrug, afstand til forankørende køretøjer og din aktuelle hastighed. Dørstatus, gearposition, resterende kilometertal og endda dæktryk er alle let tilgængelige på et øjeblik.

model-3-highland-dashboard-screen-2

Kør med tillid, se det hele:

Men F62 Plus går ud over information. Det forbedrer aktivt din sikkerhed. Med frontvendt kamera og køretøjsradarunderstøttelse får du et ekstra lag af opmærksomhed på vejen.

Hansshow F62 Plus er ikke bare en gadget; Det er en komplet pakke. Det løfter din køreoplevelse, holder dig informeret og prioriterer din sikkerhed. Alt imens du ser unægtelig elegant ud på instrumentbrættet i Model 3 Highland. Embrace fremtiden for kørsel med Hansshow F62 Plus. Din Tesla (og du) fortjener det.

Klar til at opleve F62 Plus-forskellen? Klik på linket her for at lære mere og bestille din i dag!

model-3-highland-dashboard-screen-3

Eller tjek nogle af vores andre bestsellere nedenfor!

Hansshow Model 3/Y F9 9 tommer berøringsskærm CarPlay/Android Auto Smart Dashboard: Vores flagskibs instrumentbrætskærm er designet til Tesla Model Y og pre-Highland Model 3 sedans og har et specielt design med en reserveret udluftning, der sikrer, at du stadig kan nyde din Teslas fremragende HVAC-system. Dens store 9-tommer skærm er også en fornøjelse at bruge med sine specielle UI-temaer, adaptiv dag- og nattilstand og mest af alt =, skærmsynkronisering og ratkontroller.

Hanshhow Tesla model 3/Y F68 carPlay Dashboard Touch skærm: Drevet af et højtydende Linux-system, vores F68 dashboard touch-skærm har støtte til Carplay og 5G-tilslutning. Dens fantastiske 6,86-tommer 2,5D HD skærm viser pulserende og klare grafik, og dens touchscreen interface giver hurtig adgang til apps og andre funktioner.

Hanshhow Model 3/Y bagunderholdning og klimakontrol Touch skærmdisplay H7: H7 er en af vores mest populære genstande, og med god grund. Designet til før-Highland model 3 og model Y Dette Android 12-drevne system integreres problemfrit med Tesla OBD-porten for at give underholdning og andre kritiske funktioner til bagpassagerer.

Et sidste ord: Glem ikke at placere koden.HMORTON" Ved kassen. Dette burde give dig 20% rabat hele din bestilling fra vores online butik. Vær opmærksom på, at denne kode gælder for ordrer, der er værd $ 80 og op.

Tjek nogle friske genstande fra vores Tesla butik her!

Følg os på sociale medier!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts