av Morton E. . Dec 28, 2023

Tesla Model Y Projekt Juniper Forfald til Mid-2024 Debut, krav Bloomberg Rapporten

Tesla Kina er klar til at lancere en markant moderniseret Model Y SUV fra sin fabrik i Shanghai i midten af 2024, fortalte kilder, der er bekendt med sagen Bloomberg Nyheder. Dette skridt signalerer et strategisk skridt for EV-giganten, da virksomheden sigter mod at fremskynde sin vækst på det konkurrencedygtige kinesiske bilmarked.

Den nye Model Y lover en større æstetisk overhaling, der kaster de subtile justeringer af oktoberopdateringen til fordel for dramatiske ændringer i både dens ydre og indre. Selvom detaljer forbliver under omslag, sikrer kilderne, at denne opdatering vil være umulig at gå glip af. Model Y's seneste opdatering i oktober involverede kun tilføjelsen af omgivende belysning til interiøret og et nyt hjuldesign.

Masseproduktionen af den opgraderede Model Y, som tidligere blev rapporteret at hedde Project Juniper, vil begynde i anden fase af Gigafactory Shanghai, som det fremgår af en InsideEVs-rapport. Fabrikken gennemgår en ugelang delvis opgradering i løbet af nytårsferien. Yderligere justeringer forventes, før den moderniserede Model Y ruller af samlebåndet for alvor, hævdede Bloombergs kilder.

En repræsentant fra Tesla Kina afviste at kommentere nyheden.

Model Y's forventede opgradering kommer på et afgørende tidspunkt for Tesla Kina. Model Y dominerer virksomhedens salg i Kina og tegner sig for næsten 75% af salget. Men varmen er tændt. Indenlandske rivaler som BYD og Xpeng lancerer en jævn strøm af nye elbiler, og BYD truer med at detronisere Tesla som den globale leder inden for rent elbilsalg.

Tesla er aldrig en, der sidder inaktiv. Tidligere i år opdaterede virksomheden den aldrende Model 3 sedan med et moderne design og øget rækkevidde, et træk internt kaldet Project Highland. Model 3 Highland er blevet positivt modtaget af både ejere og anmeldere. Den moderniserede Model Y sigter sandsynligvis mod at gentage denne succes i større skala.

Med Kinas salg af nye energibiler, der steg 40% år-til-år i november, intensiveres konkurrencen kun. Teslas Model Y-makeover er blot den første salve i, hvad der tegner til at blive en spændende EV-battle royale på kinesisk jord. Hvilken EV vil sejre? Kun tiden vil vise, men en ting er sikkert: varmen er tændt, og gnisterne flyver.

Det er feriesæsonen 2023, og vi mærker den givende ånd. Til ære for et fremragende år tilbyder vi flere specielle kampagner til dig, herunder op til 45% rabat på dine yndlingsartikler! Glædelig Hansshow-ferie!

Hansshow Model 3/Y F9 9 tommer berøringsskærm CarPlay/Android Auto Smart Dashboard: Vores flagskibs instrumentbrætskærm er designet til Tesla Model Y og pre-Highland Model 3 sedans og har et specielt design med en reserveret udluftning, der sikrer, at du stadig kan nyde din Teslas fremragende HVAC-system. Dens store 9-tommer skærm er også en fornøjelse at bruge med sine specielle UI-temaer, adaptiv dag- og nattilstand og mest af alt =, skærmsynkronisering og ratkontroller.

Hanshhow Tesla model 3/Y F68 carPlay Dashboard Touch skærm: Drevet af et højtydende Linux-system, vores F68 dashboard touch-skærm har støtte til Carplay og 5G-tilslutning. Dens fantastiske 6,86-tommer 2,5D HD skærm viser pulserende og klare grafik, og dens touchscreen interface giver hurtig adgang til apps og andre funktioner.

Hanshhow Model 3/Y bagunderholdning og klimakontrol Touch skærmdisplay H7: H7 er en af vores mest populære genstande, og med god grund. Designet til før-Highland model 3 og model Y Dette Android 12-drevne system integreres problemfrit med Tesla OBD-porten for at give underholdning og andre kritiske funktioner til bagpassagerer.

Et sidste ord: Glem ikke at placere koden.HMORTON" Ved kassen. Dette burde give dig 20% rabat hele din bestilling fra vores online butik. Vær opmærksom på, at denne kode gælder for ordrer, der er værd $ 80 og op.

Tjek nogle friske genstande fra vores Tesla butik her!

Følg os på sociale medier!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more