av Morton E. . Oct 14, 2023

Teslas henvisningsprogram tilføjer Model Y langtrækkende konkurrencer

Kredit: Tesla/X

Tesla tilføjer en Model Y Long Range til sine henvisningsprogrambelønninger, hvilket giver ejere en chance for at vinde en gratis bil.

For at deltage skal ejere indløse 1.000 henvisningskreditter. Tilmeldinger accepteres indtil januar 2024. Tesla bemærker, at udvalgte køretøjskonfigurationer er tilgængelige for kampagnen.

Teslas henvisningsprogram blev fornyet i slutningen af sidste år, og ejere har siden været i stand til at optjene kreditter for at henvise venner og familie til at købe Tesla-køretøjer og -produkter, ifølge en Drive Tesla rapport. Kreditter kan indløses til en række belønninger, herunder tøj, tilbehør, softwareopgraderinger og endda en chance for at vinde en ny bil.

Model Y Long Range er et af Teslas mest populære køretøjer, og det forventes at være i høj efterspørgsel til konkurrencerne. Ejere, der ønsker at øge deres chancer for at vinde, kan deltage flere gange ved at indløse flere henvisningskreditter.

Dette er ikke første gang, at Tesla har givet væk en gratis bil til sit henvisningsprogram. For nylig blev lodtrækningen om en Tesla Model 3 Performance afholdt. Vinderen af Model 3 Performance tegningen er endnu ikke offentliggjort.

Hvis du vil vide mere om Teslas henvisningsprogram, og hvordan du deltager, kan du besøge Teslas websted.

Tjek nogle af disse nyankomne fra vores butik!

Hansshow Tesla Model 3/Y F68 CarPlay instrumentbræt Berøringsskærm 6,86" skærm: Savner du at have et kombiinstrument til din Model 3 eller Model Y? Bare rolig, vi får dig dækket. Vores Hansshow Tesla Model 3/Y F68 CarPlay Dashboard Touch Screen 6,86" Display understøtter CarPlay og kan prale af 5G-forbindelse. Det viser også oplysninger som din bils blinklys, sikkerhedsselestatus, batteriforbrug, hastighed, gearposition, ekstern temperatur og afstand mellem andre køretøjer, blandt andre.

Hansshow Tesla Model 3/Y tågeforlygte LED sekventielt blinklys: Tilføj et strejf af stil og sikkerhed til din Tesla Model 3/Y, vores LED-sekventielle blinklys, der er nemme at installere. De er nemme at installere, og de giver cool sekventiel blinklysanimation. Men endnu vigtigere øger de også din bils synlighed og sikkerhed på vejen.

Hansshow Tesla Model 3/Y H7 Plus bageste berøringsskærm CarPlay Auto Display Android 13 System: Denne bageste berøringsskærm er specielt designet til Model 3 og Model Y og giver dit køretøj en Model S/Model X eller Model 3 Highland-agtig følelse. Det er også en temmelig dygtig touchscreen-enhed med funktioner som klimaanlæg på bagsædet, musikafspilning og bagvarmesæder, blandt andre.

Hansshow Tesla Model 3/Y Alcantara Black Yoke ratdesign inspireret af Model X/S Ågsstyring: Dette innovative rat har et bæretøjsdesign inspireret af Tesla Model X og Model S, hvilket giver din Model 3/Y et mere moderne og futuristisk look. Hansshow Yoke rattet er også lavet af Alcantara af høj kvalitet, som giver en blød og luksuriøs grebsfølelse. Og med det design, der er nemt at installere, kan du opgradere dit rat på få minutter.

Et sidste ord: Glem ikke at placere koden "HMORTON" ved kassen. Dette burde give dig 20% rabat hele din bestilling fra vores online butik. Vær opmærksom på, at denne kode gælder for ordrer, der er værd $ 80 og derover.

Se nogle friske varer fra vores Tesla-butik her.

Følg os på de sociale medier!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more