av Morton E. . Oct 14, 2023

Tesla Slashes Leasing priser på Model 3 og Model Y, kunne miste fuld $ 7,500 EV Skattekreditt

Kredit: Tesla/X

Tesla har reduceret leasingpriser for en Model 3 Og Model Y I USA, hvilket gør dem mere overkommelige end nogensinde. Månedlige betalinger starter nu på $329 for en Model 3 Bagh Wheel Drive (RWD).

De nye leasingpriser er følgende:

  • Model 3 RWD: $329/måned (tidligere $419)
  • Model 3 Lang Range: $439/måned (tidligere $509)
  • Model 3 Ydeevne: $529/måned, (tidligere $609)
  • Model Y RWD: $399/måned, (tidligere $499)
  • Model Y Lang Range: $469/måned, (tidligere $549)
  • Model Y ydeevne: $539/måned, (tidligere $629)

Priserne ovenfor omfatter ikke Teslas beregninger for potentielle gas- og vedligeholdelsesbesparelser. De er også for en 36-måneders lejekontrakt med 10.000 miles om året.

Tesla meddelte, at det forventer at miste den fulde $7,500 føderale skattegodtgørelse på Model 3 i slutningen af året. Kreditten forventes at blive reduceret til $3.750 den 31. december "afhængig føderal vejledning."

Hvorfor det betyder noget: Teslas flytning til at gøre leasing mere overkommelig er sandsynligvis at appellere til forbrugere, der er på udkig efter en måde at køre et elektrisk køretøj uden at have et elektrisk køretøj. at betale den fulde købspris. Virksomhedens beslutning om at advare kunderne om den kommende ændring af skattefradraget vil også sandsynligvis blive opfattet som et positivt træk. da det giver dem tid til at træffe en beslutning om, hvorvidt de skal købe eller lease en model 3, før krediten er nedsat.

Hvad nu? Tesla forventer stadig at levere 1,8 millioner biler i år, som det beroligede investorer om dette efter Q3 produktions- og leveringstal blev annonceret tidligere i denne måned. Virksomheden står også over for stigende konkurrence fra andre autoproducenter, der er på vej ind i elektriske køretøjsmarkedet. Tesla er dog stadig markedsførende inden for elektriske køretøjer, og dets stærke brand anerkendelse vil sandsynligvis give det en fordel i forhold til konkurrenterne.

Hvad vi har: Tjek nogle af disse nye fra vores butik!

Hansshow Tesla Model 3/Y F68 carPlay Dashboard Touch Screen 6.86" Display: Savner du at have et instrument klynge til din Model 3 eller Model Y? Bare rolig, vi får dig dækket. Vores Hansshow Tesla Model 3/Y F68 CarPlay Dashboard Touch Screen 6,86" Display understøtter CarPlay og kan prale af 5G-forbindelse. Det viser også oplysninger som din bils blinklys, sikkerhedsselestatus, batteriforbrug, hastighed, gearposition, ekstern temperatur og afstand mellem andre køretøjer, blandt andre.

Hansshow Tesla Model 3/Y Front Tåge lys LED sekventielt drejesignal: Tilføj et strejf af stil og sikkerhed til din Tesla Model 3/Y vores nemme at installere LED sekventielle drejesignaler. De er nemme at installere, og de giver cool sekventiel blinklysanimation. Men endnu vigtigere er, at de også øger din bils sikkerhed og sikkerhed på vejen.

Hansshow Tesla Model 3/Y H7 Plus bagside Touch Screen CarPlay Auto Display Android 13 System: Specifikt udviklet til model 3 og model Y Denne bageste touch-skærm giver dit køretøj en model S/model X eller Model 3 Highland-skærm. Det er også en temmelig dygtig touchscreen-enhed med funktioner som klimaanlæg på bagsædet, musikafspilning og bagvarmesæder, blandt andre.

Hansshow Tesla Model 3/Y Alcantara Black Yoke Styrhjul Inspireret af Model X/S Yoke Styring: Dette innovative rat har et bæg design inspireret af Tesla Model X og Model S, giver din Model 3/Y et mere moderne og futuristisk look. Hansshow Yoke rattet er også lavet af Alcantara af høj kvalitet, som giver en blød og luksuriøs grebsfølelse. Og med dens nemt at installere design, kan du opgradere rattet på få minutter.

Et sidste ord: Glem ikke at placere koden. HMORTON " Ved kassen. Dette burde give dig 20% rabat hele din bestilling fra vores online butik. Vær opmærksom på, at denne kode gælder for ordrer, der er værd $ 80 og op.

Tjek nogle friske genstande fra vores Tesla butik her.

Følg os på sociale medier!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts