av Morton E. . Dec 21, 2023

Det Hvide Hus Revs op for Tesla opladning Standard: NACS tager et stort skridt fremad

Billede kredit: Tesla opladning / X

Teslas nordamerikanske opladningsstandard (NACS) nærmer sig sin sidste pit stop på vejen til standardisering,Fængslet af en nylig teknisk rapport og et afgørende løft fra Det Hvide Hus. Efter måneders acceleration mod dette mål,SAE International,Tidligere kendt som Society of Automotive Engineers,Offentliggjorde sin rapport om den tekniske information (TIR) for NACS,At bane vejen for udbredt vedtagelse af afgiftsstandarden.

TIR-rapporten for NACS,Døbt SAE J3400 standard,Diskuterer ingeniør- og udviklingsdetaljer i Teslas nordamerikanske opladningsstandard,At fjerne usikkerheden for producenter og udviklere, der er ivrige efter at anvende teknologien, ifølge enKør TeslaNameIndberetning. Vedtagelsen af NACS forventes at hjælpe USA's EV vedtagelse, i betragtning af dens enkelhed og kompatibilitet med Tesla Supercharger Network.

""Da Biden-Harris Administration støtter opbygningen af et praktisk og pålideligt nationalt opladningsnetværk, åbne standarder er afgørende for at sikre, at enhver EV kan lade på enhver station." Sagde: Gabe Klein, administrerende direktør for Fælleskontoret. "Vi sætter pris på engagementet og viden hos SAE og dets eksperter fra automobil, EV opladning, akademiske, og offentlige sektorer for at gøre opladning erfaring lettere og mere tilgængelig for amerikanere landsdækning."

SAE J3400 standard markerer en betydelig sejr for Tesla,At have overskudt det tidligere dominerende kombinerede opladningssystem (CCS) i USA. Men mens CCS praktisk taget var industristandarden i USA, var fordelene ved NACS simpelthen for store til at ignorere. Dette blev tydeligt, da andre bilproducenter begyndte at forpligte sig til Teslas opladningsstandard.

I løbet af de sidste måneder har bilproducenter, fra Ford og General Motors til Toyota, og for nylig Volkswagen, Alle har forpligtet sig til at frigive elbiler, der vedtager Teslas opladningsstandard. Startups såsom Rivian, Lucid, og Fisker, som alle er direkte konkurrenter af Tesla, har også hoppet på NACS bandwagon.

Dette løb mod en samlet opladning standard giver en lysere fremtid for EV ejere i hele Nordamerika. Med NACS får momentum,Løftet om problemfri opladning oplevelser og et blomstrende elektrisk økosystem synes tættere end nogensinde før. Vejen fremme kan stadig holde nogle bumps,Men det Hvide Hus opbakning og den tekniske klarhed, der gives af SAE J3400 standard tyder på, at NACS er på vej til at blive mester i EV oplader landsdækkende.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more